Home > Architect uit Antwerpen​​​​​​​
> Multidisciplinair team   > Duurzame architectuur   > Ruime kennis en expertise
Stadsontwikkeling is een ruim begrip. Het gaat over het werken aan een duurzame stad en over het ontwerpen en onderhouden van aangename publieke ruimtes. Als stadsarchitect is Trias Architecten uit Turnhout, in de provincie Antwerpen, hier specialist in. Wilt u bepaalde delen van uw stad laten her aanleggen? Of wilt u een autoluw plein laten ontwerpen met veel groen, waar mensen gezellig kunnen samenkomen? Dan zijn wij als stadsarchitect uw ideale partner. Ontdek dus snel wat wij voor u kunnen betekenen.
Wilt u meer informatie wat wij kunnen betekenen voor u? 
Stadsontwikkeling met oog op de toekomst
Met stadsontwikkeling met oog op de toekomst, zorgen wij er als stadsarchitect voor dat uw stad een aantrekkelijke leefomgeving is voor iedereen die er woont, werkt of op bezoek komt. Wij staan erop uw publieke ruimte kwalitatief vorm te geven met minder ruimtegebruik, wat een meerwaarde biedt voor iedereen. Bovendien zetten wij als stadsarchitect het theoretisch denkkader ‘more with less’ dagelijks om in de praktijk. Bent u gepassioneerd door architectuur en zou u graag bij ons gerenommeerd architectenbureau aan de slag gaan? Bekijk dan zeker onze openstaande vacatures en wie weet draagt u binnenkort bij aan duurzame stadsontwikkeling.
Maak gebruik van onze uitgebreide dienstverlening
Wilt u ons als professionele stadsarchitect aanstellen voor duurzame en innovatieve stadsontwikkeling? Neem dan gerust contact op met ons multidisciplinair team en informeer naar de mogelijkheden. U bereikt ons door een e-mail te sturen naar info@triasarchitecten.be of door te bellen naar +32 14 88 92 05. Wij zij u graag van dienst en informeren u naar de verschillende mogelijkheden voor uw stadsproject.
Versturen
Dankuwel voor uw bericht, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Back to Top