Home > Architect uit Antwerpen​​​​​​​
> Multidisciplinair team   > Duurzame architectuur   > Ruime kennis en expertise
​​​​​​​​​​​​​​Als u op zoek bent naar een professionele architect uit Antwerpen, dan zit u goed bij Trias Architecten uit Turnhout. Als architect én binnenhuisarchitect uit Antwerpen zijn wij gespecialiseerd in architectuur, interieur, stedenbouw en stadsontwikkeling. Uw wensen staan centraal en wij realiseren een project dat in perfecte harmonie is met de omgeving. U doet dus met een gerust hart beroep op ons als architect uit Antwerpen.
Wilt u meer informatie wat wij kunnen betekenen voor u? 
Trias architecten community ontwerp
Als architect uit Antwerpen realiseren wij prachtige, duurzame projecten
Het maakt niet uit of u bedrijfsleider bent en een nieuw bedrijfsgebouw wilt laten plaatsen of op zoek bent naar een specialist in architectuur, stedenbouw en stadsontwikkeling; wij zijn als architect uit Antwerpen uw ideale partner. Bovendien zijn wij ook een ervaren binnenhuisarchitect die van de binnenruimtes van uw pand in Antwerpen of elders een prachtig, samenhangend geheel maakt. Met veel passie en creativiteit werken wij dagelijks op verschillende schaalniveaus. Voor een echte specialist in architectuur is er maar één adres: Trias Architecten uit Antwerpen.
Verrijk ons team met uw kwaliteiten
Bent u gebeten door architectuur en droomt u ervan om architect of binnenhuisarchitect te worden in Antwerpen? Ons architectenbureau heeft enkele vacatures openstaan die wachten op de perfecte man of vrouw voor de job. Wilt u ons team verrijken met uw kwaliteiten? Solliciteer dan snel en wie weet bijt u zich binnenkort met ons vast in de wondere wereld van de architectuur.
Neem contact op met onze vakspecialisten
Bent u benieuwd wat wij als ervaren architect en binnenhuisarchitect uit Antwerpen voor u kunnen betekenen? Of heeft u vragen over projectontwikkeling? Neem dan zeker contact op met de deskundige medewerkers van Trias Architecten uit Turnhout, in de provincie Antwerpen, en kom te weten wat wij u kunnen bieden op vlak van creatieve en duurzame architectuur. U bereikt ons door een e-mail te sturen naar info@triasarchitecten.be of door te bellen naar +32 14 88 92 05. Wij staan voor u klaar!
Trias Architecten gebouw ontwerp
Versturen
Dankuwel voor uw bericht, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Back to Top