Home > Architect uit Antwerpen​​​​​​​
> Multidisciplinair team   > Duurzame architectuur   > Ruime kennis en expertise
Wilt u een nieuw bedrijfsgebouw laten bouwen in Antwerpen door een specialist met kennis van zaken? Dan staat het ervaren team van Trias Architecten voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van professionele panden, waaronder bedrijfsgebouwen. Tevens streven wij naar het duurzaam ontwerpen en (ver)bouwen van onze leefomgeving.
Wilt u meer informatie wat wij kunnen betekenen voor u? 
Realisatie van uw bedrijfsgebouw in Antwerpen
Uw bedrijfsgebouw in Antwerpen moet efficiënt ontworpen en ingedeeld zijn. Onze architecten ontwerpen voor u een uniek gebouw dat volledig aansluit bij het karakter van uw organisatie. Bovendien staat uw noden en die van uw werknemers centraal in het ontwerpproces. Zo leveren wij onder andere voor uw bedrijf uit Mechelen of Antwerpen uiteindelijk een tijdloos bedrijfsgebouw op waarin u en uw medewerkers met plezier vertoeven. Bent u benieuwd welke indrukwekkende projecten wij al op onze naam schreven? Bekijk deze zeker op onze website en doe hier eventueel inspiratie op.
Schakel ons multidisciplinair team in
Is uw onderneming aan het groeien en wilt u een nieuw bedrijfsgebouw laten bouwen in Antwerpen? Dan schakelt u hiervoor het best een echte specialist in zoals Trias Architecten uit Turnhout, in de provincie Antwerpen. Wilt u een afspraak maken zodat wij met u een plan kunnen opstellen? Of heeft u specifieke vragen over stedenbouw in Antwerpen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +32 14 88 92 05 of door een e-mail te sturen naar info@triasarchitecten.be. Wij luisteren met veel aandacht naar uw wensen en verwachtingen om daarna een plan te ontwerpen.​​​​​​​
Versturen
Dankuwel voor uw bericht, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Back to Top