Home > Architect uit Antwerpen​​​​​​​
> Multidisciplinair team   > Duurzame architectuur   > Ruime kennis en expertise
Bij architectenbureau Trias Architecten zit u goed als u op zoek bent naar een ervaren architect voor het ontwerpen van een nieuw bedrijfsgebouw in Mechelen. Wij beschikken over een ervaren team van architecten die gespecialiseerd zijn in innovatieve en creatieve architectuur. Tevens klopt u ook bij ons aan voor interieurprojecten.  
Wilt u meer informatie wat wij kunnen betekenen voor u? 
Wij ontwerpen uw bedrijfsgebouw in Mechelen
Wilt u een nieuw bedrijfsgebouw laten bouwen in Mechelen omdat uw bedrijf aan het groeien is? Dan zorgt onze architect voor een duurzaam ontwerp waarbij steeds rekening gehouden wordt met uw wensen. U kunt erop rekenen dat wij u een ontwerp voor uw bedrijfsgebouw voorleggen waar sterk nagedacht is over indeling en efficiëntie. Zo werken u en uw werknemers binnenkort in een prachtig pand waarin interieur en exterieur een prachtig geheel vormen. Bent u graag op de hoogte van het reilen en zeilen van ons gespecialiseerd architectenbureau? Hou dan onze nieuwspagina in de gaten!
Maak een afspraak bij ons architectenbureau
Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn van het ontwerpen en realiseren van een nieuw bedrijfsgebouw in provincie Antwerpen? Dan staat het multidisciplinair team van Trias Architecten uit Turnhout, in de provincie Antwerpen, voor u klaar! Neem gerust contact met ons op als u een afspraak wilt maken. U bereikt ons door te bellen naar +32 14 88 92 05 of door een e-mail te sturen naar info@triasarchitecten.be. Wij helpen u graag verder en ontwerpen uw bedrijfsgebouw in Mechelen volledig op maat.
Versturen
Dankuwel voor uw bericht, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Back to Top