Home > Architect uit Antwerpen​​​​​​​
> Multidisciplinair team   > Duurzame architectuur   > Ruime kennis en expertise
Bent u op zoek naar een specialist in stedenbouw en stadsontwikkeling in Antwerpen? Dan stopt uw zoektocht bij Trias Architecten uit Turnhout, een gerenommeerd architectenbureau met een multidisciplinair team met jarenlange ervaring. Stedenbouw en stadsontwikkeling gaan hand in hand en als architect uit Antwerpen dragen wij graag bij aan dit samenhangend geheel.
Trias architecten bedrijfontwerp
Wilt u meer informatie wat wij kunnen betekenen voor u? 
Trias architecten community ontwerp
Ervaring in stedenbouw in Antwerpen
Trias Architecten heeft veel ervaring op vlak van stedenbouw en stadsontwikkeling in de provincie Antwerpen. Stedenbouw houdt in dat er onderzoek gedaan wordt naar gewenste en mogelijke ontwikkelingen voor bestaande en nieuw in te richten gebieden. Een stad is een plaats waar wonen, werken en ontspannen een geheel vormen. Antwerpen bijvoorbeeld is een bruisende stad waar er door stadsontwikkeling al heel wat kwaliteitsvolle en duurzame projecten afgerond zijn. Ons team werkt met veel passie en creativiteit aan ruimtelijke concepten en ontwerpplannen. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor een vakkundig ontwerp voor een nieuw stadsdeel met onder andere gezellige parken, pleinen en autoluwe stadsdelen waar het heerlijk vertoeven is.
Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen
Bent u op zoek naar een professionele stadsarchitect uit de provincie Antwerpen die ervaring heeft in stedenbouw en standsontwikkeling? Dan kunt u uitstekend terecht bij het ervaren team van Trias Architecten. Neem dus zeker contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. U bereikt ons door te bellen naar +32 14 88 92 05 of door een e-mail te sturen naar info@triasarchitecten.be. Wij werken uw project graag voor u uit met de meest intelligente oplossingen.
Trias Architecten gebouw ontwerp
Versturen
Dankuwel voor uw bericht, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Back to Top