Home > Architect uit Antwerpen​​​​​​​
> Multidisciplinair team   > Duurzame architectuur   > Ruime kennis en expertise
Als stadsarchitect uit Turnhout bieden wij onze professionele diensten aan om in uw stad bijvoorbeeld openbare gebouwen of duurzame stadsuitbreiding te ontwerpen en te realiseren. Bovendien zorgt ons multidisciplinair team uit Turnhout ervoor dat de stadsontwikkeling in goede banen geleid wordt. U schakelt ons ervaren architectenbureau met jarenlange ervaring dus met een gerust hart in.
Wilt u meer informatie wat wij kunnen betekenen voor u? 
Doe beroep op ons als stadsarchitect uit Turnhout
Als stadsarchitect uit Turnhout zijn wij als het ware adviseur van openbare besturen op vlak van ruimtelijke kwaliteit. Het is in Vlaanderen al meerdere keren bewezen dat steden die een stadsarchitect aanstellen, zoals Trias Architecten uit Turnhout, baat hebben bij deze professionele ondersteuning als het gaat om stadsontwikkeling. Wij zijn gespecialiseerd in stedenbouw en streven ernaar om onze dagelijkse leefomgeving op integrale wijze te benaderen. Als stadsarchitect uit Turnhout dragen wij duurzaam ontwerpen en (ver)bouwen hoog in het vaandel en zetten wij niet-hernieuwbare en niet-onuitputtelijke bronnen zo rationeel mogelijk in. Tevens schakelt u ons architectenbureau uit Turnhout niet alleen in voor stadsontwikkeling. Ook voor binnenhuisarchitectuur of voor projectontwikkeling neemt u ons met een gerust hart onder de arm.
Stel ons architectenbureau uit Turnhout aan als stadsarchitect
Als u op zoek bent naar een ervaren stadsarchitect, dan is Trias Architecten uit Turnhout, in de provincie Antwerpen, de ideale partner om uw stadsontwikkeling in goede banen te leiden. Aarzel dus niet om contact op te nemen met onze deskundige medewerkers door te bellen naar +32 14 88 92 05 of door een e-mail te sturen naar info@triasarchitecten.be. Wij vertellen u graag meer over onze uitgebreide dienstverlening en geven gedegen antwoord op al uw vragen over stadsontwikkeling in steden zoals Turnhout. Blijft u graag op de hoogte van wat er allemaal speelt binnen ons bureau? Hou dan zeker onze nieuwspagina in de gaten.​​​​​​​
Versturen
Dankuwel voor uw bericht, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Back to Top