Home > Architect uit Antwerpen​​​​​​​
> Multidisciplinair team   > Duurzame architectuur   > Ruime kennis en expertise
Als het gaat om een innovatief project op vlak van stadsontwikkeling in Mechelen of Turnhout, doet u het best beroep op een specialist met kennis van zaken, zoals Trias Architecten uit Antwerpen. Als gerenommeerd architectenbureau zijn wij gespecialiseerd in architectuur, stedenbouw en interieur. Wij zorgen voor een samenhangend geheel van interieur en exterieur en dragen bij aan duurzame stadsontwikkeling in bruisende steden, zoals Mechelen.
Wilt u meer informatie wat wij kunnen betekenen voor u? 
Trias architecten community ontwerp
Innovatieve stadsontwikkeling in Mechelen
Stadsontwikkeling gaat over het verbouwen en opknappen van stedelijke gebieden, zoals Mechelen in de provincie Antwerpen. Wij besteden hierbij veel aandacht aan de ruimtelijke kwaliteit en werken met passie en creativiteit aan ruimtelijke concepten en ontwerpplannen op verschillende schaalniveaus. Zo schakelt u ons als ervaren architect met een gerust hart in als u bijvoorbeeld van een bepaald stadsdeel een autoluwe zone met een gezellig pleintje wilt maken.
Doe beroep op ons architectenbureau
Krijgt u graag bijstand van een specialist op vlak van stadsontwikkeling in Mechelen? Dan staan de architecten van Trias Architecten uit Turnhout, in de provincie Antwerpen, voor u klaar. Wilt u een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek? Aarzel dan niet om te bellen naar +32 14 88 92 05 of een e-mail te sturen naar info@triasarchitecten.be. Hou ook zeker onze nieuwspagina in de gaten als u op de hoogte wilt blijven van het reilen en zeilen binnen ons architectenbureau. ​​​​​​​
Versturen
Dankuwel voor uw bericht, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Back to Top