Home > Architect uit Antwerpen​​​​​​​
> Multidisciplinair team   > Duurzame architectuur   > Ruime kennis en expertise
Als u op zoek bent naar een deskundige architect voor de realisatie van uw project in Mechelen, dan stopt uw zoektocht bij Trias Architecten. Wij zijn een gedreven architectenbureau met jarenlange ervaring dat instaat voor de realisatie van verschillende soorten bouwprojecten. Ons multidisciplinair team is gespecialiseerd in zowel architectuur als stedenbouw en interieur. U klopt dus voor verschillende projecten met een gerust hart bij ons aan.
Wilt u meer informatie wat wij kunnen betekenen voor u? 
Wij zijn de ideale architect voor uw project in Mechelen
U vindt bij ons architectenbureau ongetwijfeld dé ideale architect voor uw bouwproject in Mechelen. Het maakt niet uit of u ons als architect inschakelt voor projectontwikkeling in Mechelen of voor innovatieve groepswoningbouw; wij werken steeds intelligente oplossingen uit en houden rekening met uw specifieke wensen en vragen. Doet u graag wat inspiratie op voor uw eigen project? Bekijk dan zeker wat wij eerder al realiseerden op vlak van architectuur.
Neem contact met ons op 
Bent u op zoek naar een ervaren architect voor uw bouwproject in Mechelen? Dan zit u goed bij Trias Architecten uit Turnhout, in de provincie Antwerpen. Maakt u graag een afspraak om persoonlijk uw wensen en verwachtingen kenbaar te maken? Neem dan gerust contact op met ons architectenbureau door te bellen naar +32 14 88 92 05 of door een e-mail te sturen naar info@triasarchitecten.be. Wij luisteren graag naar uw verhaal en leveren uw project volledig op maat af.
Versturen
Dankuwel voor uw bericht, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Back to Top