Home > Architect uit Antwerpen​​​​​​​
> Multidisciplinair team   > Duurzame architectuur   > Ruime kennis en expertise
Trias Architecten is het ideale architectenbureau als u op zoek bent naar een professionele partner die ondersteuning biedt bij uw project van groepswoningbouw in Mechelen. Bij groepswoningen denkt men meteen aan appartementen, maar er zijn nog talloze andere toepassingen van woningen waar verschillende mensen samenleven. Ook rusthuizen, co-housing projecten en bijvoorbeeld woontorens vallen onder deze term.
Wilt u meer informatie wat wij kunnen betekenen voor u? 
Waarom groepswoningbouw in Mechelen het overwegen waard is
Onze architecten zijn gespecialiseerd in architectuur, interieur, stedenbouw en nog veel meer. Door onze jarenlange ervaring doet u met een gerust hart beroep op ons deskundig team. Als architectenbureau staan wij ten volste achter het concept van groepswoningbouw en wij ontwerpen dan ook graag de plannen voor uw project in Mechelen. Ruimte is tegenwoordig zeer beperkt en kostbaar. Het is dus belangrijk om te zoeken naar economisch en ecologisch verantwoord ruimtegebruik. Uw project van groepswoningbouw in Mechelen draagt hier dus zeker aan bij.
Maak een afspraak met een van onze ervaren architecten
Bent u op zoek naar een betrouwbare partner met voldoende kennis die u kan bijstaan tijdens een project van groepswoningbouw in Mechelen? Dan staat het multidisciplinair team van Trias Architecten uit Turnhout, in de provincie Antwerpen, voor u klaar. Heeft u specifieke vragen? Of wilt een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +32 14 88 92 05 of door een e-mail te sturen naar info@triasarchitecten.be. ​​​​​​​
Versturen
Dankuwel voor uw bericht, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Back to Top