Home > Architect uit Antwerpen​​​​​​​
> Multidisciplinair team   > Duurzame architectuur   > Ruime kennis en expertise
Als u op zoek bent naar een specialist in groepswoningbouw, dan heeft u in Trias Architecten uit Turnhout uw ideale partner gevonden! Wij zijn als architectenbureau gespecialiseerd in architectuurprojecten, stedenbouw en nog veel meer. Ons multidisciplinair team met jarenlange ervaring staat u graag bij en luistert zorgvuldig naar uw wensen en verwachtingen. Wanneer mogen wij beginnen met uw groepswoningbouw in Turnhout?
Wilt u meer informatie wat wij kunnen betekenen voor u? 
Duurzame groepswoningbouw in Turnhout
Als het woord groepswoningen valt, denkt men vaak automatisch aan appartementen. Echter zijn er talloze toepassingen van woningen waar mensen samenleven. Denk hierbij uiteraard aan appartementen, maar ook aan rusthuizen, instellingen, kangoeroewoningen of zelfs gevangenissen. Omdat ruimte beperkt en zeer kostbaar is, zoeken wij steeds naar de beste manieren om ruimte te gebruiken. Ons team staat dan ook voor u klaar om met veel passie en creativiteit plannen uit te werken voor uw groepswoningbouw in Turnhout of Mechelen. Naast groepswoningbouw voerden wij als ervaren architect uit Turnhout al heel wat succesvolle projecten uit. Bekijk deze zeker eens als u inspiratie wilt opdoen voor uw eigen bouwproject.
Vraag meer informatie over de mogelijkheden
Wilt u meer weten over de mogelijkheden op vlak van groepswoningbouw in Turnhout? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de deskundige medewerkers van Trias Architecten. Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening en bieden gedegen antwoord op al uw vragen. U bereikt ons via +32 14 88 92 05 of via info@triasarchitecten.be. Wij staan als architect uit Antwerpen voor u klaar en realiseren een duurzaam bouwproject op maat.
Versturen
Dankuwel voor uw bericht, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Back to Top