Home > Architect uit Antwerpen​​​​​​​
> Multidisciplinair team   > Duurzame architectuur   > Ruime kennis en expertise
U bent bij Trias Architecten aan het juiste adres als u op zoek bent naar een vakspecialist met kennis en ervaring in stedenbouw. Als ervaren architectenbureau realiseerden wij door de jaren heen talloze, duurzame bouwprojecten in verschillende bruisende steden. Hierbij houden wij uiteraard te allen tijde rekening met de specifieke leefomgeving en zorgen wij voor een prachtig samenhangend geheel.
Wilt u meer informatie wat wij kunnen betekenen voor u? 
De mooiste projecten op vlak van stedenbouw
Als u onze website bekijkt, zult u meteen opmerken dat wij qua stedenbouw sterk in onze schoenen staan. Zo schreven wij als ervaren architectenbureau onder andere de ontwerpen van sport-, vrijetijd- en cultuursites op onze naam en ontwierpen wij al verscheidene woonprojecten waar meerdere mensen in harmonie samenleven. In een stad is altijd diversiteit en ontwikkeling en daarom klopt u ook bij ons aan voor innovatieve stadsontwikkelingsprojecten. Hoe dan ook: architectuur, interieur en stedenbouw zijn onze specialiteiten en deze pijlers integreren wij graag in uw dagelijkse leefomgeving.
Maak een afspraak om uw project te bespreken
Wilt u een specialist in stedenbouw inschakelen voor de realisatie van uw bouwproject in een bruisende stad? Aarzel dan niet om contact op te nemen met het multidisciplinair team van Trias Architecten uit Turnhout, in de provincie Antwerpen. Een afspraak maakt u door te bellen naar +32 14 88 92 05 of door een e-mail te sturen naar info@triasarchitecten.be. Tijdens een persoonlijk gesprek vertellen wij u graag de verschillende mogelijkheden voor uw project.
Versturen
Dankuwel voor uw bericht, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Back to Top