Home > Architect uit Antwerpen​​​​​​​
> Multidisciplinair team   > Duurzame architectuur   > Ruime kennis en expertise
Op vlak van projectontwikkeling in Mechelen zit u goed bij Trias Architecten. Wij zijn een ervaren architectenbureau met ruime kennis en ervaring in architectuur en diverse bouwkundige elementen. U schakelt ons dus met een gerust hart in als betrouwbare partner voor de volledige realisatie van een project van A tot Z.
Wilt u meer informatie wat wij kunnen betekenen voor u? 
Trias architecten community ontwerp
Professionele hulp bij projectontwikkeling in Mechelen
Heeft u als projectontwikkelaar een bouwgrond gekocht in Mechelen of Turnhout? Dan werken wij graag met u samen. Projectontwikkeling is een complexe materie, maar wij loodsen u vakkundig door het gehele project in bijvoorbeeld Mechelen. Onze vuistregel is het duurzaam ontwerpen en (ver)bouwen van onze toekomstige leefomgeving.
Maak een afspraak
Heeft u als projectontwikkelaar een grond gekocht in Mechelen en bent u nog op zoek naar een betrouwbare partner met kennis van projectontwikkeling? Of bent u bedrijfsleider en wilt u een nieuw bedrijfsgebouw laten ontwerpen? Ook dan bent u bij Trias Architecten uit Turnhout, in de provincie Antwerpen, op de juiste plek. Wacht dus niet langer en contacteer ons ervaren team om een afspraak te maken door te bellen naar +32 14 88 92 05. Tevens kunt u een e-mail sturen naar info@triasarchitecten.be met al uw vragen en opmerkingen. Wij staan u graag te woord en helpen u zo snel mogelijk verder.
Trias Architecten gebouw ontwerp
Versturen
Dankuwel voor uw bericht, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Back to Top