Home > Architect uit Antwerpen​​​​​​​
> Multidisciplinair team   > Duurzame architectuur   > Ruime kennis en expertise
Projectontwikkeling is een specifiek proces dat erop gericht is om tot een totstandbrenging van nieuwe gebouwen en/of bouwgrond te komen, en wij staan u hier als professionele architect  uit Turnhout graag in bij. Ons multidisciplinair team beschikt over voldoende kennis en ervaring om u gedurende het hele proces bij te staan. Bovendien rekent u steeds op gedegen advies op maat.
Wilt u meer informatie wat wij kunnen betekenen voor u? 
Trias architecten community ontwerp
Specialist in projectontwikkeling in Turnhout
Als het gaat over projectontwikkeling, wordt er vaak een projectontwikkelaar aangesteld. Deze rol neemt ons architectenbureau uit Turnhout graag op zich. Wij regelen alle zaken, van het maken van de bouwplannen tot het opleveren van het uiteindelijk gerealiseerde gebouw. Naast projectontwikkeling staan wij als deskundige architect uit Turnhout ook voor u klaar bij diverse andere projecten. Zo klopt u ook voor stedenbouw bij ons aan, aangezien wij een ervaren stadsarchitect zijn. Verder kunt u op onze website ook een glimp opvangen van onze eerder gerealiseerde architectuurprojecten.
Schakel onze vakspecialisten in
Heeft u voor projectontwikkeling nood aan ondersteuning van een specialist uit Turnhout? Dan bent u bij Trias Architecten op de juiste plek. Heeft u vragen of opmerkingen? Of wilt u meer te weten komen over onze uitgebreide dienstverlening? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons via het nummer +32 14 88 92 05 of door een e-mail te sturen naar info@triasarchitecten.be. Wij staan graag voor u klaar.
Trias Architecten gebouw ontwerp
Versturen
Dankuwel voor uw bericht, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Back to Top